Samenwerking Yuki en NVE Salaris een feit!

Vol trots kunnen wij u melden dat Yuki gekozen heeft voor een samenwerking met NVE Salaris. Vanaf 1 oktober is NVE Salaris voortaan het aanspreekpunt voor de salarisverwerking van de klanten van Yuki.

“NVE Salaris is een gespecialiseerde partij met een zelfde online insteek als Yuki, met een grote deskundigheid en ervaring op het vlak van salarisadministratie” aldus Peter van Haasteren, directeur van Yuki. Door deze samenwerking kan Yuki zich blijven richten op haar ‘core business’: het automatiseren van alle terugkomende handelingen in de boekhouding, d.m.v. full robotic accounting.

Voor NVE Salaris betekent deze samenwerking een mooie uitbreiding van haar dienstverlening en een nieuwe uitdaging. “Dat een grote en innovatieve organisatie als Yuki kiest voor NVE Salaris, betekent voor ons een bevestiging van onze vakkennis en betrouwbaarheidaldus John Nelis, vennoot van NVE Salaris.

Over Yuki

Boekhoudsoftware waar het document centraal staat en niet de loonjournaalpost. Een idee net zo eenvoudig als krachtig, wat vele nieuwe mogelijkheden biedt. Denk aan documentherkenning en automatische verwerking van terugkomende handelingen. De boekhouding is hierdoor altijd up-to-date en controle wordt gemakkelijker. De ondernemer kan zo actief betrokken worden bij de administratie. Boekhouden wordt niet alleen eenvoudiger gemaakt, maar ook leuker voor ondernemer en accountant. Dat is Yuki!

Over NVE Salaris

Een kantoor dat zich volledig heeft gericht op salaris en personeel, waar de flexibiliteit en de kwaliteit van de dienstverlening centraal staat. Door hun deskundigheid te combineren met een informele sfeer en het gebruik van vooruitstrevende online salarissoftware, heeft NVE Salaris in de afgelopen jaren een gedegen groei doorgemaakt. Inmiddels bestaat het team van salarisspecialisten uit tien medewerkers.