Over ons

Nelis & Van Ekelenburg is opgericht in 2005 door John Nelis en Izhar van Ekelenburg en heeft zich volledig gespecialiseerd in het verzorgen van salaris- en personeelsadministraties. Sinds 2017 is het bedrijf van een VOF naar een BV omgezet met als nieuwe bedrijfsnaam: ‘NVE Salaris B.V.’.

Door jarenlange ervaring bij een van de grotere accountantskantoren van Nederland, is NVE Salaris uitstekend in staat om in te spelen op de wensen van haar klanten.

Nadat steeds meer bedrijven kozen voor onze dienstverlening, hebben wij ons team in de loop der jaren uitgebreid om de kwaliteit van de dienstverlening te kunnen blijven waarborgen.
Alle specialisten uit ons team hebben jarenlange ervaring in de HR- en salaris administratieve branche. Het is dan ook vanzelfsprekend dat onze medewerkers over actuele kennis van wet- en regelgeving en de meest voorkomende CAO’s beschikken.

Op basis van flexibele afspraken bepaalt u zelf welke werkzaamheden u graag wilt uitbesteden of waar u hulp bij nodig heeft. Naast de verwerking van de salarisadministratie kunnen wij u ook van dienst zijn met alle overige personeel gerelateerde zaken zoals het opstellen van arbeidsovereenkomsten, adviseren over subsidiemogelijkheden, arbeidsrechtelijke vraagstukken, controle van pensioennota’s etc.