Salarisadministratie MKB

U wilt ieder personeelslid op tijd en correct uitbetalen. Dit alles begint met een salarisadministratie die in orde is. NVE Salaris neemt deze salarisverwerking voor mkb-ondernemingen uit handen zodat u geen omkijken meer heeft naar de salarisverwerking. De kosten per loonstrook zijn voor de salarisadministratie MKB vast bij NVE Salaris. Hierdoor komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.

 

Salarisadministratie met een vast en persoonlijk contact

Wij bieden een vaste contactpersoon welke beschikt over kennis met betrekking tot: sociale verzekeringen, loonheffingen, cao’s, arbeidscontracten, verzuimregistratie, loonaangifte en arbeidsrecht. Het voordeel van een vaste contactpersoon bij NVE Salaris is dat hij of zij volledig op de hoogte is van het betreffende bedrijf en de bijbehorende salarisadministratie. Dit voorkomt misverstanden en werkt vele malen efficiënter voor beide partijen.

Salarisadministratie uitbesteden is betaalbaar

Er wordt vaak gedacht dat salarisadministratie uitbesteden veel geld kost. Het tegendeel is echter waar, het kan juist kosten besparen. Het is bij uitbesteding bijvoorbeeld niet nodig om een salarisadministrateur in dienst te nemen of om dure software aan te schaffen. Door de aanwezige kennis en deskundigheid bij NVE Salaris besparen wij u tijd doordat u niet alle wijzigingen zelf hoeft bij te houden. Het is dus erg lonend om uw salarisadministratie uit te besteden aan NVE Salaris.  

Salarissoftware Nmbrs

NVE Salaris biedt MKB-ondernemingen de salarissoftware van Nmbrs aan. Met Nmbrs kunnen werkgevers en werknemers altijd en overal inloggen om salarisstroken in te zien. Naast het inzien van deze salarisstroken biedt de software onder andere: 

 HR signalen

 Meldingen aan diverse instanties

 Overzichtelijke HR- en salarisrapportages

 Verzuim- en verlofregistratie

 Applicatie voor Android en iOS

 Manager/employee login

 Mutatieformulieren

 Digitaal Dossier

Meer informatie

Over NVE Salaris

NVE Salaris heeft zich volledig gespecialiseerd in het verzorgen van personeel- en salarisadministratie. Door flexibele en kwalitatief hoogwaardige diensten aan te bieden proberen wij in te spelen op de behoeftes van onze cliënten. Alle specialisten binnen ons team hebben jarenlange ervaring in de HR- en salaris administratieve branche. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van onze dienstverlening waarborgen. Wilt u meer over NVE Salaris weten, bekijk dan eens onze over ons pagina.

Wilt u exact weten wat de kosten zijn voor het uitbesteden van uw salarisadministratie? Vraag dan een geheel vrijblijvende salarisadministratie MKB offerte aan.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? U kunt ons altijd bellen via
010 426 00 82
 of
 mailen naar info@nvesalaris.nl.