Salarisadministratie supermarkten

Extra expertise

De salarisadministratie van supermarkten vereist extra expertise in vergelijking met de meeste branches. Bij NVE Salaris beschikken wij over specialisten met ervaring en extra kennis van de salarisverwerking binnen deze branche. Onze experts zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen in de Supermarkt Levensmiddelbedrijf en VGL Cao’s.

 

Salarisadministratie met een vast en persoonlijk contact

Wij bieden een vaste contactpersoon welke beschikt over kennis met betrekking tot: sociale verzekeringen, loonheffingen, cao’s, arbeidscontracten, verzuimregistratie, loonaangifte en arbeidsrecht. Het voordeel van een vaste contactpersoon bij NVE Salaris is dat hij of zij volledig op de hoogte is van het betreffende bedrijf en de bijbehorende salarisadministratie. Dit voorkomt misverstanden en werkt vele malen efficiënter voor beide partijen.

 

Salarissoftware Nmbrs

NVE Salaris biedt de salarissoftware van Nmbrs aan. Met Nmbrs kunnen werkgevers en werknemers altijd en overal inloggen om salarisstroken in te zien. Naast het inzien van deze salarisstroken biedt de software onder andere:

 HR signalen

 Meldingen aan diverse instanties

 Overzichtelijke HR- en salarisrapportages

 Verzuim- en verlofregistratie

 Applicatie voor Android en iOS

 Manager/employee login

 Mutatieformulieren

 Digitaal Dossier

Meer informatie

Over NVE Salaris

NVE Salaris heeft zich volledig gespecialiseerd in het verzorgen van personeel- en salarisadministratie. Door flexibele en kwalitatief hoogwaardige diensten aan te bieden proberen wij in te spelen op de behoeftes van onze cliënten. Alle specialisten binnen ons team hebben jarenlange ervaring in de HR- en salaris administratieve branche. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van onze dienstverlening waarborgen. Wilt u meer over NVE Salaris weten, bekijk dan eens onze over ons pagina.

Wilt u exact weten wat de kosten zijn voor het uitbesteden van uw salarisadministratie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? U kunt ons altijd bellen via
010 426 00 82 of mailen naar info@nvesalaris.nl.