Salarisadministratie Horeca

U wilt iedere werknemer op tijd en correct uitbetalen. NVE Salaris neemt uw salarisadministratie volledig uit handen, zodat u zich kunt richten op de core business van uw onderneming.

Extra expertise voor de horecabranche

De salarisadministratie in de horecabranche vereist extra expertise in vergelijking met de meeste branches. Bij NVE Salaris beschikken wij over specialisten met ervaring en extra kennis van de salarisverwerking binnen deze branche. Onze experts zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen in de wetgeving op het gebied van horeca, om al uw werknemers op tijd en juist uit te betalen. Horeca is een dynamische branche waar personeel en service centraal staat. Onze experts staan klaar om u te adviseren bij vragen over personeel, contracten, vakantie dagen/geld en meer.

Salarisadministratie met een vast en persoonlijk contact

Wij bieden een vaste contactpersoon welke beschikt over kennis met betrekking tot onder andere sociale verzekeringen, loonheffingen, arbeidscontracten, verzuimregistratie, loonaangifte en arbeidsrecht. Het voordeel van een vast contactpersoon bij NVE Salaris is dat hij of zij volledig op de hoogte is van het betreffende bedrijf en de bijbehorende salarisadministratie. Dit voorkomt misverstanden en werkt vele malen efficiënter voor beide partijen.

Salarissoftware Nmbrs

NVE Salaris biedt MKB-ondernemingen de salarissoftware van Nmbrs aan. Met Nmbrs kunnen werkgevers en werknemers altijd en overal inloggen om salarisstroken in te zien. Naast het inzien van deze salarisstroken biedt de software onder andere:

 HR signalen

 Meldingen aan diverse instanties  

 Overzichtelijke HR- en salarisrapportages

 Verzuim- en verlofregistratie  

 Applicatie voor Android en iOS

 Manager/employee login  

 Mutatieformulieren

 Digitaal Dossier

Over NVE Salaris

NVE Salaris heeft zich volledig gespecialiseerd in het verzorgen van personeel- en salarisadministratie. Door flexibele en kwalitatief hoogwaardige diensten aan te bieden proberen wij in te spelen op de behoeftes van onze cliënten. Alle specialisten binnen ons team hebben jarenlange ervaring in de HR- en salaris administratieve branche. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van onze dienstverlening waarborgen. Wilt u meer over NVE Salaris weten, bekijk dan eens onze over ons pagina.

Wilt u exact weten wat de kosten zijn voor het uitbesteden van uw salarisadministratie? Vraag dan een geheel vrijblijvende horecabranche offerte aan.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? U kunt ons altijd bellen via
010 426 00 82 of mailen naar info@nvesalaris.nl.