Salarisadministratie DGA

Je bent als ondernemer of directeur grootaandeelhouder verplicht salaris te ontvangen vanuit jouw holding en om een DGA salarisadministratie te voeren. NVE Salaris biedt jou de oplossing om dit op een eenvoudige en snelle manier te regelen. De Salarisadministratie DGA omvat onder andere het administreren van de werkkostenregeling, privé bijtelling van de auto van de zaak, loonheffingen en vrijstellingen. Dit kost veel tijd en vraagt om expertise. NVE Salaris neemt alle zorgen bij je weg en zorgt dat de salarisadministratie correct wordt uitgevoerd.

Salarisadministratie uitbesteden als DGA

NVE Salaris is expert on het gebied van DGA Salarisadministratie. Wij voorzien jou van een tijdige en correcte salarisverwerking zodat je hier geen omkijken naar hebt, hierdoor heb je meer tijd over om te ondernemen!

Voor een vast maandelijks bedrag kan je het volgende van ons verwachten:

  • Wij verwerken iedere mutatie die aangeleverd wordt
  • Verandering met betrekking tot de auto van de zaak worden kosteloos aangepast
  • Het jaarlijks gebruikelijk loon wordt aangepast
  • Daarnaast ontvang je als DGA ieder jaar een jaaropgaaf over het voorgaande kalenderjaar.

Wil je exact weten wat de kosten zijn voor het uitbesteden van jouw salarisadministratie?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Geen zorgen

Wij zorgen ervoor dat je als directeur grootaandeelhouder geen zorgen hebt over de salarisadministratie. NVE Salaris regelt alles met betrekking tot de salarisadministratie, deze is tevens op elk moment van de dag in te zien. Dit bespaart veel tijd en energie.

Vaste Kosten salarisadministratie DGA

Wij hanteren een vast bedrag per maand voor de salarisverwerking van een directeur groot aandeelhouder (DGA). Wil je exact weten wat de kosten zijn voor salarisadministratie DGA? Vraag dan een geheel vrijblijvende salarisadministratie DGA offerte aan.

Meer weten over dit onderwerp?

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op

Liever direct in contact?

Mailen of bellen kan natuurlijk ook!

Bart Bussemaker

Marketing/Sales

010 – 426 00 82
info@nvesalaris.nl