Salarisadministratie DGA

U bent als ondernemer of directeur grootaandeelhouder verplicht salaris te ontvangen vanuit uw holding en om een DGA salarisadministratie te voeren. NVE Salaris biedt u de oplossing om dit op een eenvoudige en snelle manier te regelen. De Salarisadministratie DGA omvat onder andere het administreren van de werkkostenregeling, privé bijtelling van uw auto van de zaak, loonheffingen en vrijstellingen. Dit kost veel tijd en vraagt om expertise. NVE Salaris neemt alle zorgen bij u weg en zorgt dat de salarisadministratie correct wordt uitgevoerd.

Salarisadministratie uitbesteden als DGA

NVE Salaris is expert on het gebied van DGA Salarisadministratie. Wij voorzien u van een tijdige en correcte salarisverwerking zodat u hier geen omkijken naar heeft, hierdoor heeft u meer tijd over om te ondernemen!

Voor een vast maandelijks bedrag kunt u het volgende van ons verwachten:

  • Wij verwerken iedere mutatie die aangeleverd wordt
  • Verandering met betrekking tot uw auto van de zaak worden kosteloos aangepast
  • Het jaarlijks gebruikelijk loon wordt aangepast

Daarnaast ontvangt u als DGA ieder jaar een jaaropgaaf over het voorgaande kalenderjaar.

Geen zorgen

Wij zorgen ervoor dat u als directeur grootaandeelhouder geen zorgen heeft over uw salarisadministratie. NVE Salaris regelt alles met betrekking tot de salarisadministratie, deze is tevens op elk moment van de dag in te zien. Dit bespaart u veel tijd en energie. 

Vaste Kosten salarisadministratie DGA

Wij hanteren een vast bedrag per maand voor de salarisverwerking van een directeur groot aandeelhouder (DGA). Wilt u exact weten wat de kosten zijn voor salarisadministratie DGA? Vraag dan een geheel vrijblijvende salarisadministratie DGA offerte aan.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? U kunt ons altijd bellen via
010 426 00 82 of mailen naar info@nvesalaris.nl.