Salarisadministratie Bouw

Je wil iedere werknemer op tijd en correct uitbetalen. NVE Salaris neemt de salarisadministratie volledig uit handen, zodat jij je kan richten op de core business van jouw onderneming.

Extra expertise voor de bouwbranche

De salarisadministratie in de bouwbranche vereist extra expertise in vergelijking met de meeste branches. Bij NVE Salaris beschikken wij over specialisten met ervaring en extra kennis van de salarisverwerking binnen deze branche. Onze experts zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen in de Bouw en Infra Cao, om al jouw werknemers op tijd en juist uit te kunnen betalen. Daarnaast zorgen wij voor een tijdige aanlevering van uw periodieke salarisgegevens aan zowel het tijdspaarfonds (TSF) als het pensioenfonds.

Wil je exact weten wat de kosten zijn voor het uitbesteden van jouw salarisadministratie?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Salarisadministratie met vast en persoonlijk contact

Wij bieden een vaste contactpersoon welke beschikt over kennis met betrekking tot onder andere sociale verzekeringen, loonheffingen, arbeidscontracten, verzuimregistratie, loonaangifte en arbeidsrecht. Het voordeel van een vaste contactpersoon bij NVE Salaris is dat hij of zij volledig op de hoogte is van het betreffende bedrijf en de bijbehorende salarisadministratie. Dit voorkomt misverstanden en werkt vele malen efficiënter voor beide partijen.

Salarissoftware Nmbrs

NVE Salaris biedt haar klanten de salarissoftware van Nmbrs aan. Met Nmbrs kunnen werkgevers en werknemers altijd en overal inloggen om salarisstroken in te zien. Naast het inzien van deze salarisstroken biedt de software onder andere:

  • HR signalen
  • Meldingen aan diverse instanties
  • Overzichtelijke HR- en salarisrapportages
  • Verzuim- en verlofregistratie
  • Applicatie voor Android en iOS
  • Manager/employee login
  • Mutatieformulieren
  • Digitaal Dossier

Daarnaast is er de HR+ functionaliteit. Daarmee kun je bijvoorbeeld arbeidsovereenkomsten digitaal genereren en ondertekenen, maar ook de HR workflow van in- en uitdiensttreden regelen.

Over NVE Salaris

NVE Salaris heeft zich volledig gespecialiseerd in het verzorgen van personeel- en salarisadministratie. Door flexibele en kwalitatief hoogwaardige diensten aan te bieden proberen wij in te spelen op de behoeftes van onze cliënten. Alle specialisten binnen ons team hebben jarenlange ervaring in de HR- en salaris administratieve branche. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van onze dienstverlening waarborgen. Wil je meer over NVE Salaris weten, bekijk dan eens onze over ons pagina.

Meer weten over dit onderwerp?

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op

Liever direct in contact?

Mailen of bellen kan natuurlijk ook!

Bart Bussemaker

Marketing/Sales

010 – 426 00 82
info@nvesalaris.nl