Midden- en Kleinbedrijf

De snel veranderende en vaak complexe wetgeving op het gebied van loonheffingen, arbeidsrecht, sociale verzekeringen en de eventuele afspraken die voortvloeien uit de CAO of secundaire arbeidsvoorwaarden maken het er niet eenvoudiger op. Naast actuele kennis is ook de juiste software noodzakelijk. Wij zijn volledig gespecialiseerd in salarisverwerking waarbij onze dienstverlening is gebaseerd op maatwerk.

Dienstverlening op maat 

Wij kunnen de gehele HR- en salarisadministratie van u overnemen, maar u kunt er ook voor kiezen een aantal werkzaamheden voor uw rekening te nemen. Onze specialisten zorgen met de online HR- en salarissoftware voor een dienstverlening op maat.

Altijd een vast contactpersoon

Wij bieden u een vast contactpersoon met ruime ervaring, die beschikt over de meest actuele kennis op het gebied van salarisverwerking, sociale verzekeringen, loonheffingen, CAO’s en arbeidsrecht. Doordat uw vaste contactpersoon weet waar uw onderneming zich mee bezig houdt, kunt u rekenen op proactief advies en een flexibele samenwerking.

Meer dan alleen een salarisstrook

Naast de salarisstrook, kunt u ook bij ons terecht voor bijkomende administratieve diensten. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het opstellen van arbeidsovereenkomsten, signaleringen bij einde contract en proeftijd, begeleiding bij ontslag, meldingen aan diverse instanties en verlofregistratie. Daarnaast bieden wij u diverse HR- en salarisrapportages waarmee u inzicht heeft in uw maandelijkse loonkosten.

Ongekend efficiënt

Dankzij onze HR- salarisadministratie in de “cloud” bespaart u kosten en tijd. Zo zijn wij onder andere in staat om te koppelen met diverse online applicaties. Hierdoor kunnen wij voorkomen dat u gegevens dubbel moet invoeren. Een actueel overzicht met alle koppelingen vindt u hier.

Daarnaast kunt u uw medewerkers toegang verschaffen tot een persoonlijke portal. In hun portal hebben zij inzicht in hun persoonlijke gegevens, salarisstroken en eventueel verlofregistratie. Middels online mutatieformulieren kunnen uw werknemers zelf declaraties indienen, die na uw goedkeuring, automatisch in de salarisadministratie worden verwerkt.

De voordelen van NVE Salaris

  • Meer dan alleen salarisadministratie
  • Altijd een vast contactpersoon
  • Oplossingen op maat
  • Koppelingen met diverse externe applicaties
  • Flexibele en proactieve dienstverlening
  • Geen opstartkosten