Administratiekantoren

Oplossingen voor administratie- en accountantskantoren

De alsmaar wijzigende fiscale wetgeving, sociale verzekeringsaspecten en CAO voorwaarden, maken een correcte salarisadministratie niet eenvoudig. Daarnaast hebben veel administratie- en accountants-kantoren niet de beschikking over een eigen salarisadministratie met de juiste kennis en ervaring om op een adequate en efficiënte wijze de salarisadministraties te verzorgen.

Gespecialiseerd in HR en salarisverwerking

Als kantoor hebben wij ons volledig gespecialiseerd in de HR- en salarisadministratie.
Onze professionals beschikken allen over de benodigde kennis en ruime ervaring en nemen u graag deze zorg uit handen, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw core business. Doordat wij ons uitsluitend bezig houden met de HR- en salarisadministratie blijft uw cliënt altijd aan uw kantoor gebonden.

Bespaar kosten door outsourcing 

Wanneer u kiest voor outsourcing van de salarisadministratie, kiest u naast kwaliteit eveneens voor een besparing. Doordat wij werken met specialisten in ons vakgebied zijn wij in staat om uiterst efficiënt te werken. Wij maken daarbij gebruik van de meest moderne applicaties zoals bijvoorbeeld onze online salarissoftware Nmbrs®. Waarbij mutaties ook online door uw cliënten verwerkt kunnen worden.

Oplossingen op maat

Wij bieden u de mogelijkheid om de HR- en salarisadministratie(s) door ons te laten verzorgen waarbij wij tevens het aanspreekpunt zijn voor uw cliënten. Een constructie waarbij de volledige communicatie via uw kantoor blijft lopen, is uiteraard ook een mogelijkheid. Wanneer u gebruik maakt van eigen HR- en salarissoftware bieden wij u de mogelijkheid om ons kantoor als back-up in te schakelen of u kunt bijvoorbeeld kiezen voor een controle door een van onze professionals.

Gemakkelijk te koppelen

Wij maken gebruik van de HR- en salarissoftware (SAAS) Nmbrs®. Doordat Nmbrs® een applicatie in de cloud is, kunt u gemakkelijk en kosteloos gegevens uitwisselen met andere (online) software. Boekhoudsoftware van onder andere Yuki, Twinfield, Exact Online en Reeleezee kunt u bijvoorbeeld zeer eenvoudig laten koppelen. Daarnaast zijn er koppelingen mogelijk met diverse rooster/ planningsprogramma’s en Arbodiensten, een volledig overzicht met koppelingen kunt u hier terugvinden.

Geen zorgen over uw salarisadministratie

Maakt u zich wel eens zorgen over de continuïteit van de salarisverwerking bij verlof en ziekte?
Wij hebben een breed team van ervaren professionals die ervoor zorgen dat hun kennis jaarlijks up-to-date wordt gehouden. Hierdoor kunnen wij u de garantie bieden dat uw cliënten altijd tijdig en over een correcte salarisverwerking beschikken.

De voordelen van NVE Salaris op een rij

  • Altijd een vast contactpersoon
  • Uw cliënt blijft uw cliënt
  • Kwaliteit en continuïteit voor de salarisverwerking
  • Dienstverlening op maat
  • Geen opstartkosten
  • Koppelingen met diverse externe applicaties
  • Kostenbesparend door efficiënt werken