Verlof- en verzuimregistratie is eenvoudig

Het bijhouden, berekenen en registreren van verlof en verzuim kost erg veel tijd. Dokters- en fysiotherapieafspraken en bijzonder verlof moeten voor iedere medewerker bijgehouden worden. Dit is een tijdrovende dagelijkse bezigheid en daar komt nog eens bij dat medewerkers naar u komen om het aantal verlofuren dat zij nog te goed hebben te achterhalen. De module verlof- en verzuimregistratie biedt echter een oplossing hiervoor.

Verlof- en verzuimregistratie

Met deze module hebben werkgevers inzicht in het aantal verlof- en verzuimuren van iedere werknemer binnen het bedrijf. Voor werknemers biedt de module ook vele voordelen, zij kunnen nu namelijk online verlof aanvragen. Daarnaast kan men bekijken hoeveel uren er zijn opgenomen en hoeveel het te goed heeft over een bepaalde periode.

Van verlof aanvragen van werknemers krijgt u als manager of werkgever automatisch een notificatie. De keuze is dan aan u om te bepalen of dit geaccepteerd of afgewezen wordt.
Voordeel van deze module is dat u als werkgever of manager een overzicht heeft betreffende verlof van het gehele bedrijf of afdeling.

verlof- en verzuimregistratie Nmbrs