Manager & employee login

Zowel managers als medewerkers hebben de mogelijkheid om in te loggen in het salarispakket van Nmbrs. De login en functionaliteiten die daarbij horen worden toegekend door de manager/debiteur. Inloggen in de Nmbrs-app is eenvoudig, er zijn namelijk slechts drie gegevens hiervoor benodigd. Dit zijn het domeinadres van de Nmbrs omgeving, het e-mailadres van de medewerker/manager login en het daaraan gekoppelde wachtwoord. Deze stap dient u slecht eenmalig uit te voeren. U moet, nadat u voor het eerste heeft ingelogd, een toegangscode verzinnen en invoeren. Deze toegangscode wordt iedere keer gevraagd wanneer u de Nmbrs-app wilt gebruiken.

Login applicatie Nmbrs

Manager login

Als manager kunt u alleen de gegevens zien van medewerkers waar hij of zij daadwerkelijk manager van is. U kunt daarnaast medewerkers verschillende rechten geven voor het inzien functionaliteiten. Met de manager login zijn verlofaanvragen en bezettingen op een afdeling per dag in te zien.

Medewerkerlogin

Nmbrs biedt twee verschillende manieren om in te loggen aan, de payslip viewer en de medewerkerlogin. De payslip viewer wordt gebruikt om salarisstroken online in te zien. De medewerkerlogin biedt meer functionaliteiten zoals persoonsgegevens inzien, tijdsregistratie en verlof inzien & aanvragen. De functionaliteiten waarvan een medewerker gebruikt kan maken worden verleend door de manager/debiteur.