Ons gedachtengoed is onze klanten bedienen door IQ en EQ met elkaar te verbinden, zodat zij met hoofd en hart een juiste financiële beslissing kunnen nemen. Wij moeten zaken snel en accuraat inzichtelijk kunnen maken voor onze klanten. Hier past NMBRS uitstekend bij; door de Cloud oplossing die zij bieden, maar ook in presentatie en eenvoud. De overgang van Unit4 naar NMBRS was voor ons een grote uitdaging, die door NVE salaris op uitstekende en vakkundige wijze begeleid is.

De Finanseurs

De dienstverlening van NVE Salaris ligt in het verlengde van die van onze organisatie. Wat zij doen op het gebied van salarisadministratie, doen wij op het gebied van boekhoudadministratie en accountancy. Een jong en dynamisch team dat continuïteit biedt vanwege de aanwezige kennis en het efficiënte gebruik van automatisering.

Valeur Accountants B.V. / MKB Boekhoudservice B.V.

Het personeel staat in onze bedrijfsvoering centraal. Hierdoor is de salarisadministratie een belangrijk onderdeel binnen onze organisatie. NVE Salaris is een professionele dienstverlener met een laagdrempelige interactie. Wij ervaren daarnaast de flexibele en adequate werkwijze als erg fijn.

Corpo Mission B.V.

Wij vinden de betrouwbaarheid van een salarisadministratiekantoor het allerbelangrijkst. Het is belangrijk dat de juiste wet- en regelgeving wordt toegepast en dat een salarisstrook gewoon klopt. NVE Salaris is hierbij voor ons een uiterst betrouwbare partner.

Restaurant De Theetuin B.V.

NVE Salaris is een betrouwbare en kundige partner. Wij zijn hartstikke  tevreden en ervaren de samenwerking, mede door de korte lijnen, als erg prettig.

Edro Vastgoed B.V.

De responstijd van NVE Salaris is erg snel, wat zorgt voor een goede en prettige samenwerking. Door het gebruiksgemak van de salarissoftware kunnen wij een groot deel  van de salarisadministratie zelf verwerken.

J. van Dommelen Elektrotechniek B.V

Kort maar krachtig: NVE Salaris doet wat ze beloven!  Ze verwerken de salarisadministraties van al onze klanten kundig en bij eventuele vragen worden zowel onze klanten als wijzelf direct geholpen.

Van der Leeden & Partners B.V.

NVE Salaris is een toonaangevend bedrijf op het gebied van het verwerken van salarisadministraties. Ze zijn deskundig en zeer betrouwbaar, daarnaast is hun salarissoftware  (Nmbrs) wel heel gebruiksvriendelijk. De vakantie- en vrij-dagen administratie met het automatisch bijhouden van de wettelijke vakantiedagen is een uitkomst.

Tekstschrijver.nl B.V.

De salarisverwerking in de uitzendbranche vergt nog meer kennis en ervaring dan in andere branches. Na eerdere negatieve ervaringen met andere kantoren zijn wij inmiddels al jaren een tevreden klant bij NVE Salaris en voldoet onze salarisadministratie weer aan alle verplicht gestelde normen zoals die in onze branche gelden.

M.P.P. Uitzendbureau B.V.