Assistent Salarisadministrateur 24-40 uur per week

Wie zijn wij?

NVE Salaris is een kantoor dat gespecialiseerd is in het verwerken van salarisadministraties voor bedrijven. Daarnaast ontzorgen wij onze klanten graag met alles dat met hun personeel te maken heeft. Door onze persoonlijke aandacht en informele sfeer te combineren met kwaliteit streven wij naar een optimale samenwerking met onze klanten.

 Wie zoeken wij?

Een collega die onze gezellige werksfeer naadloos kan afwisselen met de verantwoordelijkheid voor een eigen klantenportefeuille onder begeleiding van een ervaren salarisadministrateur. Je bent sociaal, accuraat, zelfstandig en klantvriendelijk, want je gaat immers veel contact hebben met onze klanten. Daarnaast heb je de ambitie om verder door te groeien door het volgen van in- en externe opleidingen.

Wat vragen wij van jou?

  • Een afgeronde HAVO-opleiding of vergelijkbaar niveau
  • Opleiding Basiskennis loonadministratie (BKL)
  • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring in de salarisadministratie
  • Ervaring met de software van Nmbrs of Loket is een pré
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Ervaring met Word en Excel

 Wat kun je bij ons verwachten?

Uiteraard bieden we je een goed salaris, een pensioenregeling bij Rabo Pensioen, de mogelijkheid tot flexibele werktijden en uitstekende studiefaciliteiten. Maar minimaal net zo belangrijk: een plek in een jong en hecht team van ca. twintig collega’s die allemaal uitkijken naar de dag dat we weer met z’n allen op ons gezellige kantoor samen kunnen gaan werken!

 Geïnteresseerd?

Stuur dan jouw motivatie met CV per e-mail naar Izhar van Ekelenburg (Izhar@nvesalaris.nl) en wie weet zien we je snel een keer bij ons op kantoor!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld