Werken bij NVE Salaris

NVE Salaris is een administratieve dienstverlener op het gebied van salarisadministraties en alles wat met personeel te maken heeft. Door het bieden van persoonlijke aandacht en een flexibele instelling proberen wij om zo dicht mogelijk bij onze cliënten te staan. Hetzelfde geldt overigens ook voor onze medewerkers. Inmiddels werken wij met een hecht team van twintig medewerkers waar de werksfeer een zeer belangrijk onderdeel is.

Als snel groeiende organisatie zijn wij altijd opzoek naar nieuwe collega’s. Ben jij opzoek naar een leuke baan of tijdelijke stage binnen de salarisadministratie bij een jong en groeiend bedrijf? En voldoe jij daarnaast aan onderstaande profielschets, dan is een van onze vacatures wellicht iets voor jou.

Een team is zo sterk als de zwakste schakel. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze nieuwe collega niet alleen goed presteert in teamverband, maar ook accuraat, integer en zelfstandig kan werken.

Bij voorkeur ontvangen wij gerichte sollicitaties. Mocht je toch een open sollicitatie willen sturen, dan is dit mogelijk door een CV en motivatie op te sturen naar Suzanne@nvesalaris.nl. Wij zullen de sollicitatie in behandeling nemen en zo snel mogelijk van een reactie voorzien. 

Bekijk de vacatures