Inloggen Salarisportal Werkgevers

NVE wil haar klanten graag optimaal van dienst zijn met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van salarisadministratie- en personeelsinformatiesystemen. Ons salarisportal biedt hierbij uitkomst!

Voor onze cliënten hebben wij een beveiligde omgeving gecreëerd. Binnen deze omgeving heeft u altijd en overal toegang tot uw eigen salarisadministratie. Standaard bieden wij u een grote verscheidenheid aan salaris- en HR overzichten, de mogelijkheid tot het opbouwen van een compleet digitaal dossier en het verzenden van diverse HR-signalen bij bijvoorbeeld verjaardagen, jubilea, maar ook wanneer een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd van een van uw medewerkers afloopt. U ontvangt tevens bericht wanneer uw salarisadministratie van de desbetreffende maand is afgerond en voor u klaar staat voor verdere afhandeling.

Met uw persoonlijke account kunt u inloggen in dit salarisportaal. Mocht u vragen hebben over het inloggen kunt u altijd telefonisch of via het contactformulier contact met ons opnemen.

INLOGGEN

Wij maken gebruik van de salarissoftware van Nmbrs. Binnen deze applicatie zijn uw persoonlijke gegevens beveiligd. Mocht u hier meer informatie over willen weten, verwijzen wij u graag door naar Nmbrs.