Detachering

Oplossingen op maat

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij de juiste kandidaat ter beschikking stellen voor het opvangen van uw uitgevallen werknemer. Of het nu gaat om een assistent salarisadministratie of om een volwaardig Payroll Professional, wij bieden u altijd een passende oplossing.

Kwaliteit gewaarborgd

Onze hooggekwalificeerde medewerkers zorgen ervoor dat uw HR- en salarisadministratie naadloos doorloopt. Mede dankzij hun werkervaring, opgedaan bij grotere accountantskantoren, beschikken zij over kennis van de meest gangbare salarissoftware. Daarnaast garanderen wij dat onze specialisten up-to-date zijn met de laatste sociale- en fiscale wetgeving.

Meer dan alleen een HR- en salarisspecialist

Wij beschikken over HR- en salarisspecialisten met jarenlange ervaring in de personeels- en salaris administratie. Door hun brede ervaring in zeer uiteenlopende branches zijn onze specialisten in staat uw werkprocessen te optimaliseren.

Conversie/implementatie

Door onze jarenlange ervaring met diverse software (SAAS), zijn wij in staat om ondersteuning te bieden bij conversie/implementatie trajecten. Wij zijn met name gespecialiseerd in de conversie naar Nmbrs®, ons kantoor beschikt over door Nmbrs opgeleide en gecertificeerde professionals NCP (Nmbrs Certified Professionals). Uiteraard kunnen wij u vaak ook van dienst zijn bij een conversie naar andere software.

Daarom NVE:

  • Geen zorgen over de HR- en salarisadministratie
  • Gegarandeerde continu├»teit van uw werkprocessen
  • U kunt zich blijven focussen op uw core business
  • Oplossing op maat
  • Meer dan HR- en salarisadministratie

Nmbrs Certified Professional